Month: November 2015

Izmena konkursne dokumentacije i izmena roka

Izmena i dopuna konkursne dokumentacije (novo)Izmena roka za podnošenje ponuda za javnu nabavku usluga – izvođenje ekskurzijei nastave u prirodi, JN br. 1.2.1/15.

Pojašnjenje, izmene i dopune konkursne dokumentacije za javnu nabavku usluga

Odgovor na zahtev za pojašnjenje kokurne dokumentacije  za javnu nabavku usluga – izvođenje ekskurzije i nastave u prirodi, JN br. 1.2.1/15, mozete skinuti ovde. Izmena i dopuna konkursne dokumentacije.  Odgovor i izmena su objavljeni na Portalu javnih nabavki 27.11.2015. godine.

Usavršavanje nastavnika i učitelja

Nastavnici i učitelji naše škole su pohađali trodnevni seminar na temu Multimedijalni sadržaji u obrazovanju. U toku semirana su stekli neophodne kompetencije za rad sa novim informacionim i komunikacionim tehnologijama.

Arhimedesova olimpijada

Ove godine održana je 15. Arhimedesova olimpijada na kojoj su učestvovali učenici naše skole. Oni su postigli zapažene rezultate. Continue reading

Позив за подношење понуда за извођење екскурзије и наставе у природи

OŠ Knez Lazar  objavljuje poziv za podnošenje ponuda za nabavku usluga – izvodjenje ekskurzije i nastave u prirodi.  Sve dodatne informacije o javnom pozivu mozete pogledati ovde.  A informacije o konkursnoj dokumentaciji mozete pogledati ovde.

© 2018 OŠ Knez Lazar

Theme by Anders NorenUp ↑