Month: December 2015

Novogodišnje matematičko takmičenje

29.12.2015. godine učenici OŠ Knez Lazar bili su učesnici novogodišnjeg matematičkog takmičenja. Takmičili su se đaci koji vole ovaj predmet, uzrasta od 5. do 8. razreda, u svečanoj sali.

Continue reading

Kreativna radionica

Danas su ucenici odeljenja I2, Osnovne skole Knez Lazar, zajedno sa svojom uciteljicom Marijom ucestvovali u kreativnoj radionici koju je organizovao Centar za kulturu Lazarevac. Malisani su bojili kolacice i sjajno se proveli.

Odluka o dodeli ugovora

Odluka o dodeli ugovora za sprovođenje eksurzije i nastave u prirodi.

Festival nauke – čuda su svuda

Učenici viših razreda posetili su u petak, 4. 12. 2015. godine Festival nauke u Beogradu. Ovo je 9. Festival nauke koji se ove godine održava pod sloganom Čuda su svuda.
Naši učenici su imali priliku da se sa naukom upoznaju kroz različite forme: od izložbi, predavanja, intervjua na sceni, radionica, kroz demonstracije i eksperimente, pa sve do kvizova i muzičkih nastupa.

 

Festival nauke

Continue reading

Predavanje o saobraćaju

Juče su u Svečanoj sali škole naši prvaci imali predavanje o saobraćaju.

predavanje o saobracaju4
« 1 of 5 »

Continue reading

Škola Knez Lazar zasijala novim izgledom

Fiskulturna sala u lazarevačkoj osnovnoj školi Knez Lazar zasijala je novim izgledom, zahvaljujući pre svega entuzijazmu ljudi iz košarkaškog kluba „Lazarevac“, koji su projektom za renoviranje sale aplicirali na konkurs fondacije „Divac omladinski fondovi“, a onda i samoj fondciji koja je u ove svrhe izdvojila 99 hiljada dinara.

Continue reading

Opštinsko takmičenje odeljenskih horova

Na opštinskom takmičenju odeljenskih horova Najraspevanije odeljenje, održanom juce u Centru za kulturu Lazarevac, prvo mesto osvojili su učenici IV-2 naše škole.

image-609b0009b60e2fe585198b70043b8245fffaa64a9a12f03235271f8910800102-V Continue reading

Knezove radionice

I ove, poslednje subote u mesecu novembru organizovana je Knezova radionica. Budući školarci su uz instrukcije kreatora programa Knezovih radionica, Marije Pavlović, prošli kroz likovne, umetničke i muzičke radinice. Continue reading

© 2018 OŠ Knez Lazar

Theme by Anders NorenUp ↑