Month: November 2016

Izmena konkursne dokumentacije i pomeranje roka za otvaranje ponuda

Izmene konkursne dokumentacije možete pogledati ovde i  pomeranje roka za otvaranje ponuda ovde.

Divac omladinski fond

Divac omladinski fondovi svake godine objavljuju kokurse sa ciljem da unaprede život maldih u Srbiji. Nakon prošlogodišnje odlične saradnje, naša škola je i ove godine konkurisala za novčana sredstva za obnovu školskog dvorišta sa projektom Knezov sloboni kutak. Nakon obavljenih intervjua na kojima su dodatno predstavljeni svi projekti, projekat naše škole proglašen je za najbolji prijavljeni projekat na ovogodišnjem konkursu Divac omladinskog fonda Lazarevac.

Continue reading

O muzejima, galerijama..

Danas smo bili gosti kod dragih nam drugara i drugarica iz odeljenja II / 2, OŠ “Knez Lazar” i učiteljice Marije Pavlović.

Continue reading

“Boje za Gošu” i “Reči za Gošu”

Učenici naše škole učestvovali su na likovnom i literarnom konkursu koji je organizovalo udruženje Shoo Shoo Sound pod nazivom “Boje za Gošu” i “Reči za Gošu.”

Na konkursu su osvojili vredne nagrade:

Likovni konkurs “Boje za Gošu”

* U kategoriji I-II razred: 2. mesto Anđela Pavlović, II/3, učiteljica Jadranka Šijan 3. mesto Ljubica Vlajić, II/2, učiteljica Marija Pavlović

*U kategoriji III-IV razred 3.mesto Una Čkonjović, IV/5 , učitelj Milan Miletić i učiteljica Ivana Romanović

* U kategoriji grupnih radova 2. mesto odeljenje III/2 , učiteljica Ljubica Komadina

*Literarni konkurs “Reci za Gosu” 1.mesto Anja Mačenovski, III/2, učiteljica Ljubica Komadina

U četvrtak 10.11.2016. godine u Biblioteci “Dimitrije Tucović” u organizaciji članova pomenutog udruženja, organizovana je izložba radova svih učesnika i dodela nagrada, zahvalnica i diploma. Čestitamo svim učesnicima!

12
12
« 1 of 12 »

 

Prva izmena i dopuna konkursne dokumentacije

Prva izmena i dopuna konkursne dokumentacije  za javnu nabavku usluga u otvorenom postupku –Ekskurzije, izleti i nastava u prirodi mozete pogledati ovde.

Konkursna dokumentacija

Objašnjenje konkursne dokumentacije za javnu nabavku usluga  u postupku male vrednosti – Ekskurzije, izleti i nastava u prirodi, mozete pogledati ovde.

© 2018 OŠ Knez Lazar

Theme by Anders NorenUp ↑