Month: December 2016

Sajam nauke

Ucenici nase skole u pratnji nastavnika geografije, biologije, fizike i hemije, posetili su 16.12. festival nauke “Čista desetka”u Beogradu. Desetu godinu zaredom nauka je obeležila decembar u Srbiji. Na hiljade eksperimenata, radionica, predavanja i naučnih šou programa postavila je  Beograd na naučnu mapu sveta.

Continue reading

102. godišnjica Kolubarske bitke

Povodom obeležavanja 102. godišnjice od Kolubarske bitke, učenici osmog razreda su u pratnji svojih nastavnika: Jelene Radosavljević,Jovane Filipović i Svetlane Novičić prisustvovali  Državnoj ceremoniji ispred Hrama Svetog veliomučenika Dimitrija.

IMG_20161215_111247
« 1 of 4 »

Odluka o dodeli ugovora

Odluku o dodeli ugovora za javnu nabavkuusluga u otvorenom postupku – Ekskurzije, izleti i nastava u prirodi po partijama, mozete da pogledate ovde.

V pozorišni festival u Vreocima

Na V pozorišnom festivalu u Vreocima, učenici dramske sekcije OŠ „Knez Lazar“, koju vodi učiteljica Marija Pavlović, osvojili su I mesto za najbolju predstavu mlađe kategorije. Continue reading

Hour of Code

Sat Kodiranja je globalni pokret kojeg čini preko deset miliona učenika u preko 180 zemalja. Bilo ko, bilo gdje može da organizuje događaj Sat Kodiranja. Jednosatni vodiči dostupni su na preko 40 jezika. Nikakvo prethodno iskustvo nije portebno za učestvovanje, svi zainteresovani uzrasta od 4 do 104 godine mogu da rešavaju probleme.download

Continue reading

© 2018 OŠ Knez Lazar

Theme by Anders NorenUp ↑