Već treću godinu za redom u Osnovnoj školi „Knez Lazar“, organizuju se „Knezove radionice.“

Učeći kroz igru, uz stručnu podršku nastavnika i pedagoga, zajedno sa roditeljima, dete najčešće sa lakoćom i radošću doživi svoj prvi susret sa školom.

U skladu sa prethodnim iskustvom, prateći tendenciju osavremenjivanja naše škole, organizovali smo niz dečjih radionica,čiji je glavni cilj da podstaknemo kreativno učenje kod dece i omogućimo njihov lakši prelazak iz  vrtića u školske klupe, ali i da se deca više druže bolje upoznaju sebe i svoje drugare.

Knezove radionice se organizuju jednom mesečno, uvek subotom, u terminu od 10 do 11:30 časova! Radionice su BESPLATNE i organizuju ih profesori razredne nastave! Pored umetničke, muzičke i likovne radionice od prošle godine smo uveli i eksperimente i učenje engleskog jezika kroz pesmu i igru!

Biće nam zadovoljstvo da nas posetite zajedno sa svojim mališanima, uverite se u prijatan ambijent škole i stručnost i kreativnost našeg nastavnog osoblja.

 

Kako se informisati kada je nova „Knezova radionica?“

Svakog meseca predškolci će, preko predškolskih ustanova( vrtića)  dobiti flajere na kojima su sve potrebne informacije o našim radionicama. Takođe sve potrebne informacije možete dobiti i na našoj facebook stranici KNEZOVE RADIONICE!

Hvala na poverenju!